Kast onder dakhelling

Kasten onder een dakhelling zijn een slimme manier om ruimte te creëren in een kamer met een schuin dak. Omdat de dakhelling de beschikbare ruimte beperkt, kunnen traditionele kasten niet altijd optimaal worden gebruikt. Door kasten op maat te laten maken die de schuine wanden van het dak volgen, kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten en extra opbergruimte creëren.


Dressings

Bij het ontwerp van een dressing op maat wordt rekening gehouden met de beschikbare ruimte en uw specifieke opbergbehoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hangruimte voor lange kledingstukken zoals jurken, een aparte schoenenkast om uw schoenen netjes op te bergen, laden voor kleine kledingstukken en accessoires zoals sokken en sjaals, en planken voor opgevouwen kleding.

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor de constructie van een dressing op maat, zoals hout, MDF, melamine of laminaat. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen en kleuren om ervoor te zorgen dat de dressing perfect past bij uw interieur.

Een dressing op maat is niet alleen praktisch en efficiënt, maar kan ook bijdragen aan de waarde van uw huis. Het hebben van een georganiseerde en mooie dressing kan een grote meerwaarde zijn voor potentiële kopers als u ooit besluit uw huis te verkopen.


TV-meubels

Bij het ontwerp van een tv meubel op maat wordt rekening gehouden met de grootte van uw televisie en de apparatuur die u gebruikt, zoals een dvd-speler, een soundbar of een gameconsole. Daarnaast wordt er gekeken naar uw beschikbare ruimte en uw persoonlijke wensen, zoals de gewenste kleur, stijl en afwerking.

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor de constructie van een tv meubel op maat, zoals hout of MDF. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen en kleuren om ervoor te zorgen dat het tv meubel perfect past bij uw interieur.

Een tv meubel op maat kan niet alleen een praktische oplossing bieden voor het opbergen van uw televisie en apparatuur, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van uw woonkamer. Door het tv meubel op maat af te stemmen op uw interieur, kan het een harmonieus en esthetisch verantwoord geheel vormen.


Slaapkamer

Er zijn veel verschillende soorten meubels op maat die u in uw slaapkamer kunt laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een bed op maat, een nachtkastje op maat, een kledingkast op maat, een kaptafel op maat, een zitbank op maat of een boekenplank op maat. Het ontwerp van het meubel wordt volledig aangepast aan uw persoonlijke smaak en behoeften, zodat het perfect past bij uw interieur en aan al uw wensen voldoet.

 

Hangkasten

Er zijn verschillende soorten hangkasten op maat die u kunt laten maken, zoals een garderobekast, een opbergkast of een boekenkast. Het ontwerp van de kast wordt volledig aangepast aan uw persoonlijke smaak en behoeften, zodat het perfect past bij uw interieur en aan al uw wensen voldoet.


> Bekijk onze realisaties om ideëen te vergaren voor uw volgend project